Izuzetno smo ponosni jer smo nakon dugo godina uspjeli vratiti u Ivanec originalni Ivanečki Jeger. Svi su mislili da je zatvaranjem Industrije mesa, Ivanečki Jeger zauvijek nestao, ali nije. Sa proizvodnjom Ivanečkog jegera počeli smo u Zagrebu sa velikom željom da proizvodni pogon  kasnije preselimo u Ivanec. Za početak
Ivanečki jeger je proizveden prema orginalnim tradicionalnim recepturama u vlasništvu, od junećeg, goveđeg i svinjskog mesa te svinjske slanine a posebna pažnja je posvećena nabavi najkvalitetnijih svježih sirovina, kao i začinima uz naglasak za potrošače s osjetljivim zdravljem. U želji da se vratimo na tržište s još boljom kvalitetom i tradicionalnom prepoznatljivosti, naš tim svakodnevno prati potrebe i navike naših potencijalnih potrošača, kako bi pružili mesnim gurmanima proizvode s najslasnijim okusima pod motom MAJSTORI OKUSA OD 1947, uz prepoznatljivu Ivanečku kvalitetu.

Novi vizualni identitet osmišljen je na način da se proizvod poveže sa izvornim nutritivnim , senzoričkim i vizualnim identitetom potrošača regije kontinentalne Hrvatske, kao i da se predstavi izričaj stare tvornice i proizvoda Mesne industrije Ivanec IMI. Prerada je osigurana u industriji mesa koja posjeduje pouzdano provjerene certifikate za sigurne i kvalitetne proizvode: ISO 9001:2015, HACCP i HALAL certifikat.